Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Storebrand får ny vd

Odd Arild Grefstad kliver upp på posten.

Grefstad_-Odd-Arild_170.jpg
Odd Arild Grefstad, ny vd för Storebrand.
Styrelsen för den norska finans- och försäkringskoncernen Storebrand utsåg sent igår Odd Arild Grefstad till ny koncernchef, framgår det av ett pressmeddelande.

– Storebrand ska genomgå omfattande ändringar för att möta nya kapitalkrav och uttnyttja de möjlighter som en växande och förändrad pensionsmarknad innebär. Styrelsen har genomfört en grundlig sökningsprocess och både interna och externa kanditater har övervägts. Styrelsen har kommit fram till att Grefstad besitter nödvändiga erfarenheter och kompetenser för att lyckas, säger styrelsens ordförande Birger Magnus.

Odd Arild Grefstad har arbetat inom företaget sedan 1994. Han kommer närmst från rollen som managing director för Storebrand Livsforsikring. Sedan 2002 ingår han i koncernledningen och har mellan åren 2002 till 2011 varit verksam som CFO.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
– Inom de närmsta åren kommer pensionsmarknaden att genomgå förändringar från traditionella produkter till nya fondbaserade produkter. Det finns spännande möjligheter för Storebrand inom denna utveckling. Jag är mycket motiverad till att leda Storebrand och utveckla framtida lösningar till våra kunder tillsammans med våra kompetenta medarbetare, säger Odd Arild Grefstad.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: