Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Familjen Rausing: ”Djupt chockade och bedrövade”

UPPDATERAD Obduktion reder inte ut dödsorsak.

Den första obduktionen som genomfördes på Eva Rausing gav inga ledtrådar om vad som är orsaken till den plötsliga döden, enligt The Telegraph.

Både Eva och Hans Kristian Rausing har under en längre tid brottats med ett drogmissbruk och det är troligt att de rör sig om en överdos.

Enligt spekulationer kan de vara möjligt att Eva Rausing legat livlös i lägenheten i flera dagar, upp till en vecka innan hon hittades, skriver The Telegraph.

Hans Kristian Rausing arresterades i måndags i och med att han ska ha kört misstänksamt och droger ska ha hittats i hans bil, rapporterar The Telegraph.

Arvtagaren befinner sig nu på sjukhus där han förhörs av polis.

Sent igår kväll kom ett uttalande från familjen Rausing och Eva Rausings familj Kemeny.

”Hans och Märit Rausing med familj är djupt chockade och bedrövade över beskedet om deras svärdotter Eva Louise Rausings tragiska bortgång. Familjen ber om att få bli lämnade ifred i denna sorgens stund.”, uppger sonen Hans till Tetra Pak-grundaren Ruben Rausing och hans fru Märit Rausing.

Familjen Kemeny säger sig vara ”djupt bedrövade” över den plötsliga bortgången.

”Tom och Nancy Kemeny med familj är djupt bedrövade över deras älskade dotter Eva Louise Rausings plötsliga bortgång. Eva var under tjugo år en hängiven hustru och mamma till fyra högt älskade och underbara barn. Under sin korta tid i livet gjorde hon stora filantropiska insatser och stödde ett stort antal välgörenhetsinitiativ, inte bara ekonomiskt utan också med sina personliga erfarenheter. Hon kämpade tappert under många år med sina hälsoproblem. Familjen är bestört över hennes bortgång och ber om att få bli lämnade ifred under denna svåra tid.”

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:Tetra Laval-koncernen, där Tetra Pak ingår, avböjde att kommentera uppgifterna eftersom Hans Rausing 1995 sålde sitt 50-procentiga innehav till sin bror Gad Rausing.

Företaget uppger i ett uttalande att det skulle vara fel att referera till Tetra Laval och säger att de inte kommer kommentera bortgången.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: