Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Fastighet

Annons:

Han tar över Newsec

Ersättaren till Patrik Enblad hittad.

granstrom200.jpg
Henrik Granström har jobbat tio år inom Stronghold-gruppen.
Foto: Newsec
Fastighetsrådgivaren Newsec får en ny vd. Precis som utlovat plockas nya chefen från de egna leden i Stronghold-gruppen.

Det är Henrik Granström som går in som vd med start 1 juli. Sedan Patrik Enblad lämnade bolaget tidigare under våren har Strongholds grundare Urban Edenström tillfälligt tagit hand om vd-arbetet.

Parallellt med chefsbytet har Newsec genomfört en omorganisation som bland annat inneburit att chefer på lokal nivå samt inom Newsecs olika affärsområden fått utökade mandat men också större ansvar för lönsamheten.

– Vi har under våren skapat en decentraliserad organisation med entreprenöriellt ledarskap. Henrik har som styrelseledamot i flera av dotterbolagen en mycket god kunskap om Newsecs hela verksamhet. Tillsammans med lands- och bolagschefer och utifrån våra gemensamma värderingar skapas därmed rätt förutsättningar för att ta Newsec till nästa nivå, säger Urban Edenström i en kommentar.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Henrik Granström har arbetat inom Stronghold sedan 2002. Han har under årens lopp bland annat varit vd för Newsecs systerbolag Datscha och kvarstår i rollen som vice vd för Stronghold som är gruppens moderbolag.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: