Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Handels prisar 23-åring

Erhåller ”Female Economist of the Year” och en anställning på BCG.

Klaudyna-Augler170.jpg
Klaudyna Augler hedras i dag vid Handelshögskolan i Stockholm.
Foto: HHS
Klaudyna Augler koras av Handelshögskolan i Stockholm (HHS) till ”Female Economist of the Year”.

Prisutdelningen sker i dag vid en officiell ceremoni i Handelshögskolan i Stockholm, dit gäster från det svenska och amerikanska närings- och kulturlivet är bjudna.

Barbro Ehnbom är ihop HHS initiativtagaren till priset som delats ut tolv gånger tidigare. Klaudyna får tillgång till Barbros nätvärk BBB, Barbro's Best and Brightest, bestående av framgångsrika kvinnor inom många olika branscher i näringslivet.

– Jag är stolt över att stipendiet lockar en så mångfacetterad pool av talanger med de gemensamma nämnarna stor talang, ambition och integritet. Klaudyna kombinerar allt detta med en genuin omsorg om andra samt en uppfriskande ödmjukhet, säger Barbro Ehnbom i en kommentar.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Klaudyna Augler studerar finans och nationalekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och har flertalet engagemang vid sidan av sina studier.

– Jag känner mig otroligt hedrad och glad över att tilldelas FEOY-stipendiet. Frågor som rör jämlika karriärmöjligheter har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag kommer nu att få möjligheten att själv utvecklas i rollen som kvinnlig förebild. Stipendiet innebär både ett stort förtroende och fantastiska utvecklingsmöjligheter genom ett värdefullt mentorskap, tillgången till ett brett nätverk och drömjobbet på BCG. Jag får en flygande start på karriären, säger Klaudyna Augler i en kommentar.

Juryn som utsåg årets stipendiat består av Barbro Ehnbom, grundare av Female Economist of the Year, Thomas Jensen, partner vid BCG, Lars Bergman, rektor för Handelshögskolan i Stockholm, Agneta Dreber, vd för Livsmedelsföretagen, och marknadsföringsprofilen Steve Trygg, grundare till reklambyrån Anderson & Lembke i New York.

– Det behövs fler kvinnor på ledande positioner och stipendiet Female Economist of the Year är därför ett av våra viktigaste stipendier. Klaudyna är en duktig och engagerad student och en utmärkt ambassadör för Handelshögskolan, säger Lars Bergman, rektor vid Handelshögskolan i Stockholm i en kommentar.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: