Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Juridik

Annons:

Lämnar Vinge för Danowsky & Partners

Advokat Andreas Eriksson blir ny delägare och ska ingå i Danowsky & Partners tvistlösningsgrupp.

Efter fyra år på Vinge lämnar han byrån för att bli delägare i Danowsky & Partners. Andreas Eriksson börjar på byrån den 1 september och ska ingå i byråns arbetsgrupp för tvistlösning, enligt ett pressmeddelande.

– Det har varit väldigt spännande och lärorika år på Vinge. Nu ska det dock bli roligt och inspirerande att gå in som delägare och få möjlighet att vara med och bygga vidare på Danowsky & Partners redan starka position inom tvistlösning”, säger Andreas Eriksson.

Även på advokatbyrån Vinge ingick han i tvistlösningsgruppen sedan 2008. Dessförinnan var han fem år på White & Case. Även där jobbade han främst med processer.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
”Andreas har under åren byggt upp en gedigen erfarenhet av både skiljeförfaranden och domstolsprocesser. Han har också arbetat med komplexa regulatoriska processer”.

– Det är mycket glädjande att Andreas valt att komma till oss. Han har en unik spetskompetens och precis den erfarenhet och inställning som vi letat efter. Med Andreas får vi ännu bättre förutsättningar att hjälpa klienter i komplexa processer, säger Johan Lidbeck, managing partner på Danowsky & Partners.

Utöver Andreas Eriksson har byrån under våren rekryterat Michael Lindqvist som bland annat varit på Linklaters processavdelning i flera år.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: