Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Bankchef blir vd för Panaxia

Hon ska städa upp efter ekobrotts-skandalen som skakat bolaget.

Bankernas Depå
ägs av de fem största bankerna, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna.
Två tidigare ledande chefer misstänks för grova ekobrott i det noterade säkerhetsbolaget Panaxia. En av dem är grundaren och den tidigare vd:n Thomas Gravius. Nu har en ny vd och koncernchef utsetts.

Monica Hallin, som i dag är verkställande direktör på BDB Bankernas Depå, har utsetts till ny koncernchef för säkerhetskoncernen Panaxia och vd i Panaxia, enligt ett pressmeddelande.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Monica Hallin tillträder den 2 juli 2012 då hon efterträder Björn Wallin, som kommer att stå till ledningens förfogande i ytterligare tre månader.

– Vi är glada att vi till ny koncernchef lyckats rekrytera Monica, som har dokumenterat goda erfarenheter från kontantbranschen och säkerhetsarbete inom densamma. I och med att arbetet med att renodla koncernens verksamhet är slutfört och Panaxia går in i ett nytt skede är det ett naturligt tillfälle för Björn att lämna över stafettpinnen till en efterträdare, säger Anders Eklund, styrelseordförande i Panaxia.

Monica Hallin har en erfarenhet som koncernsäkerhets-chef och risk manager bland annat i Axfood, Pressbyrån och Pub Varuhus.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: