Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Fastighet

Annons:

Savills rekryterar ny förvaltningschef

Lämnar Einar Mattsson
för den nya befattningen.

Andersnystrom170.jpg
Anders Nyström, ny förvaltningschef på Savills.
Foto: Savills
Anders Nyström blir ny förvaltningschef på Savills och tillträder tjänsten på Stockholmskontoret den 20 augusti 2012. Detta framkommer av ett pressmeddelande.

Han kommer närmast från Einar Mattson där han arbetat som chef för förvaltningen med ansvar för bolagets och externa kunders fastigheter. Nyström får befattningen head of property management och blir även vd för Savills Förvaltning. I sin nya roll kommer han att föra Savills relationer med internationella kunder och kunder inom andra affärsområden såsom transaktion, uthyrning och värdering.

– Savills befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas genom samarbetet mellan olika kompetensområden och det känns mycket intressant att få leda förvaltningsteamet i detta arbete, säger Anders Nyström i en kommentar.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Nyström är utbildad ingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan och har tidigare arbetat med fastighetsförvaltning på Gyllenforsen och Newsec Asset Management.

– Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Anders, som med sin stora erfarenhet av extern förvaltning och sitt kontaktnät kommer att kunna ytterligare stärka Savills ställning i marknaden, säger Ulf Nilsson, vd för Savills i Sverige.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: