Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Juridik

Annons:

Ny partner på Time Advokatbyrå

Byrån expanderar och flyttar till nya lokaler.

Time Advokatbyrå flyttar till nya, ljusa och moderna lokaler på Biblioteksgatan i Stockholm. Samtidigt expanderar byrån med en ny partner, enligt ett pressmeddelande.

Johan Svahn, 39 år, har tidigare drivit egen verksamhet men har också varit på Magnusson Advokatbyrå samt Glimstedt inann han vände sig till Time advokatbyrå.

”Vi välkomnar Johan till laget och genom hans kompetens inom processer och skiljeförfaranden stärker vi våra resurser väsentligt inom dessa viktiga kärnområden. Samtidigt bidrar hans kunskaper inom en rad andra områden, som t.ex. kommersiell fastighetsrätt, till att bredda byråns allmänna kompetensområden”, skriver Mats Ohlén, som är partner i byrån, i ett uttalande.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Johan Svahn tillägger:

”Time är på många sätt en unik advokatbyrå med ett vasst team bestående av ett antal drivna och kunniga individer som kompletterar varandra på ett bra och prestigelöst sätt. Byråns medarbetare besitter verklig spetskompetens inom en rad områden och branscher där mina erfarenheter av tvistelösning och rättighets-skydd utgör ett naturligt komplement. Det känns därför både spännande och hedrande att ansluta sig till Time”.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: