Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Juridik

Annons:

Baker & McKenzie bäst i Europa

Chambers hyllar advokatbyrån.

Sten-Bauer200.jpg
Sten Bauer, managing partner på Baker & McKenzie i Stockholm, menar att Chambers har gett advokatfirman en fin kvittens på att firman jobbar med rätt saker på rätt sätt.
Foto: Susanne Hallmann
Baker & McKenzie kammar hem storvinsten och utses till årets europeiska advokatbyrå vid Chambers Europe Awards 2012. Priscermonin hölls vid Okura Hotel i Amsterdam.

– Vi riktar våra varmaste gratulationer till Baker & McKenzie, som får den här utmärkelsen för första gången. Vi valde dem för en fantastisk tillväxt och utveckling under besvärliga förhållanden och för sin pionjäranda. Firman har hela tiden förbättrat sin placering i den europeiska rankingen och investeringarna i att bli en verkligt global spelare har betalat sig i form av attraktiva klienter, säger Joanna Thomas, redaktör på Chambers Europe i en kommentar.

Baker & McKenzie hyllas specifik för deras räckvidd över hela Europa och deras breda kompetens.

– Chambers utmärkelse är extra rolig att få eftersom den bygger på intervjuer med våra klienter. Som advokatbyrå sätter vi ett väldigt stort värde på klientnyttan, det gör en klientorienterad utmärkelse väldigt glädjande för alla våra europeiska medarbetare. Chambers har gett oss en fin kvittens på att vi jobbar med rätt saker på rätt sätt, säger Sten Bauer, managing partner på Baker & McKenzie i Stockholm.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Baker & McKenzie har 27 kontor och 4000 anställda i Europa.

Chambers utsåg Mannheimer Swartling till årets svenska advokatbyrå 2012.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: