Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Skyways i konkurs

Samtliga flygningar inställda.

Skyways Express med sitt tillhörande dotterbolag City Airline har idag ställt in sina betalningar. Därav har bolaget också tvingats ställa in samtliga flygningar med omedelbar verkan. Bolagen kommer under förmiddagen begära sig själva i konkurs, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

”Det är därför tyvärr förgäves att ta sig till flygplatsen och vi beklagar detta djupt. Då Skyways och Citys ägare har beslutat att inte längre finansiera bolagen har styrelsen tvingats fatta beslut om att ställa in samtliga betalningar och avsluta samtliga flygningar”.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Skyways skriver att bolaget ooch ledningen har arbetat hårt under ett halvår med att vända utvecklingen i bolaget.

– Det känns otroligt tråkigt att detta sker för bolaget och för våra passagerare som direkt drabbas av detta. Sorgligt är det dessutom för vår personal som riskerar att förlora jobben. Vi har kommit en bra bit på väg i vårt arbete med att vända bolagets utveckling men efter Cimbers konkurs blev det svårt att klara verksamheten, kommenterar Skyways och City Airlines vd Mikael Wångdahl.

Skyways är ett regionalt flygbolag som flyger till fler än 20 destinationer i Sverige och utomlands. Bland annat har man haft flyg från Stockholm till Visby, Örnsköldsvik, Halmstad och Växjö. Från Göteborg har bolaget trafikerat bland annat Åre/Östersund, Manchester och Bergen.

Arlandas hemsida går att läsa vilka flygningar med Skyways som är inställda.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: