Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

SHB:s private banking flyttar från Zürich

Gör som kontoret i Frankrike och flyttar tjänsterna till Luxemburg.

Enligt rykten inom finansbranschen stänger Handelsbanken sitt kontor i Zürich men uppgifterna dementeras dock av bankens presschef Bengt Carlsson.

– Den förändring som sker är att private banking-kunderna i Zürich kommer att nå sina bankkontakter via Handelsbankens kontor i Luxemburg. Men det kommer vara kontor och lite transaktioner kvar i Zurich, säger han till Realtid.se under tisdagseftermiddagen.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Han förklarar att kunderna i Zürich fortfarande kommer kunna träffa och ha personliga möten med någon från Handelsbanken. Men kontoret gör alltså helt enkelt samma förändring som bland annat kontoret i Frankrike – samlar private banking-expertisen i Luxemburg.

– Det blir bättre för kunderna och mer effektivt att ha det så. Det finns fler på plats om din kontaktperson inte kan ta ditt ärende med än gång. Kunskapen om alla länder finns också samlade på ett och samma ställe, säger Bengt Carlsson.

Innan denna nyhet har Handelsbanken erbjudit private banking-tjänster i Sverige, Danmark, Finland, Luxemburg och alltså i Schweiz.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: