Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Juridik

Annons:

Ny vd på Karnov Group

Tillträder tjänsten den 1 maj.

tobias_hartmann200.jpg
Tobias Hartmann är ny vd för Karnov Group.

Ett år efter GMT Communications Partners förvärv av verksamheten från Thomson Reuters, tillträder Tobias Hartmann som ny vd för koncernen.

Han har haft ledande positioner i informationsindustrin, bland annat genom sin tid på Lexis Nexis, leverantör av rättsinformation och verktyg för jurister.

Mellan 2001 och 2010 ledde han affärsområdet ”File & Serve” (elektronisk registrering och servicelösningar för juridiska dokument till domstolar och advokatbyråer) inom Lexis Nexis.

Senast har Tobias Hartmann varit VD för I AM, ett B2B-företag inom musik- och underhållningsbranschen, där han ansvarat för att utveckla företaget globalt.

Han har en MBA och en MPIA från amerikanska University of Pittsburgh och har även studerat vid brittiska University of Birmingham samt University of Augsburg (Tyskland). Tobias Hartmann som är född och uppvuxen i Tyskland har dubbelt amerikanskt-tyskt medborgarskap.

Efter att ha lett verksamheten genom den viktiga fasen med att koppla loss Karnov Group från den tidigare ägaren, Thomson Reuters, och samtidigt säkerställa kundernas behov av kvalitet och kontinuitet, har nuvarande vd, Neil Story, valt att återvända till Nya Zeeland av familjeskäl, står det i ett pressmeddelande från Karnov Group.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: