Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Juridik

Annons:

Ny vd för Granen

Först Linklaters sen vice vd och nu vd för fastighetsbolaget Granen.

Granen
Granen Fastighetsutveckling AB expanderar. I företagets strategi för de närmaste åren ligger fokus på att genom transaktioner bygga upp en större fastighetsportfölj inom affärsområdet Fastighetsförvaltning samt vidareutveckla affärsområdena Bostadsutveckling och Fastighetsutveckling.
Tidigare vice vd, Mounir Tajiou, tillträder som ny vd för Granen Fastighetsutveckling AB i dag.

Per Arwidsson, ägare och styrelseordförande i Granen-koncernen samt Carl Michael Augustsson, avgående vd och ny Affärsområdeschef Fastighetsutveckling berättar i ett pressmeddelande att de har arbetat regelbundet med Mounir i närmare fem år.

– De första fyra åren som advokat hos Linklaters och den person som genomförde våra transaktioner och senaste halvåret som vice vd i bolaget. Mounir besitter goda kunskaper och har god erfarenhet inom fastighetstransaktioner och finansmarknad samt har i övrigt rätt förutsättningar att leda koncernen vidare i våra expansionsplaner för affärsområdena Fastighetsförvaltning, Bostadsutveckling samt Fastighetsutveckling, säger de.

– Granen har ett fantastiskt utgångsläge i dagens marknad med sin starka balansräkning och stora likviditetsreserv. Vi ska med ett tydligt fokus, stort engagemang och arbetsglädje nå våra högt uppsatta mål. Jag ser fram emot att tillsammans med våra duktiga medarbetare få förvalta det stora förtroende som Per Arwidsson har gett till organisationen, säger Mounir Tajiou i en kommentar.


  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: