Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Platsannonser

logo_akademiskahus_ny.gif

Nu söker vi bolagsjurist till koncernkontoret i Göteborg

Vi är Sveriges största hyresvärd för universitet och högskolor och finns på flera orter runt om i landet. Över 300 000 personer forskar, studerar och arbetar i våra lokaler varje dag.

Miljöer för högre utbildning, forskning och innovation. Det är vad vi håller på med. Genom att fokusera på den akademiska världen har vi samlat erfarenheter som blir till stor nytta för våra kunder över hela landet när vi tillsammans bygger Kunskapssverige. Ett fastighetsvärde på 52 miljarder och en omsättning på fem gör oss till landets andra största fastighetsbolag. Efterfrågan på kunskapsmiljöer ökar stadigt, och med en projektportfölj på drygt 22 miljarder går vi en minst sagt spännande framtid till mötes. Läs gärna mer på akademiskahus.se

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med bolagets juridiska frågor. Exempel på arbetsuppgifter och rättsområden:

• Avtalsrätt, fastighetsrätt, entreprenadrätt, skadeståndsrätt, bolagsrätt

• Stöd och rådgivning till verksamheten i bl a bygg- och förvaltningsprocesserna

• Upprättande och granskning av avtal

• Omvärldsbevakning, ny lagstiftning mm

Du kommer att rapportera till chefsjuristen.


Din erfarenhet och utbildning

Vi söker dig med en jur. kand-examen, som är tingsmeriterad och har flera års erfarenhet från advokatbyrå eller liknande arbete. Erfarenhet inom entreprenadrätt och byggverksamhet är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Du jobbar som juridisk rådgivare i flera frågor och processer. Som person bör du därför vara utåtriktad, serviceinriktad och ha lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att arbeta självständigt, fatta egna beslut och du visar gott omdöme samt är strukturerad.

I rollen som bolagsjurist har du många kontaktytor såväl internt som externt och därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Du ska bidra till vår gemensamma utveckling och vår goda laganda.

Din ansökan

Vid frågor om rekryteringsprocessen och annonsering är du välkommen att kontakta Oscar Hamréus, HR-ansvarig, på telefonnummer 031-63 25 12. Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolin Åberg Sjöqvist, chefsjurist, på telefonnummer 031-63 24 62

Alla ansökningshandlingar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 25 maj 2012. Välkommen med ditt personliga brev och CV som du skickar till rekrytering@akademiskahus.se. Märk din ansökan med ”Bolagsjurist”
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook


Annons:


Annons: