Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Juridik

Annons:

Ny counsel på Linklaters

På Stockholmskontorets bank- och finansgrupp

Counsel
Är en nivå mellan Managing Associate och Partner på Linklaters och innebär generellt ytterligare ledarskapsansvar och ansvar för utveckling av arbetsgruppen och dess klientrelationer. Rent tekniskt utses Counsels av Linklaters globalt medan nya delägare väljs in av de befintliga delägarna. Utnämningen till Counsel är kulmen på en lång process och sker i konkurrens med kandidater från hela världen. Av de sammanlagt 23 delägarna som valdes i samband med partnermötet i april i år var drygt en tredjedel Counsels före det.
Efter förra veckans globala delägarmöte berättar Linklaters att Dennis Hansson har utsetts till ny counsel inom Stockholmskontorets bank- och finansgrupp.

Han har arbetat på Linklaters sedan 2004 och har en lång erfarenhet av arbete med lånefinansiering, särskilt med avseende på förvärvsfinansiering samt omstruktureringar och insolvensrelaterade frågor.

Efter att ha arbetat i bank- och finansgruppen på Linklaters Londonkontor har Dennis även utvecklat ett brett internationellt nätverk och han arbetar regelbundet med större internationella transaktioner, står det i ett pressmeddelande från Linklaters.

Per Nyberg är managing partner för Linklaters stockholmskontor samt chef för bank- och finansgruppen:

– Dennis är en mycket begåvad, hårt arbetande och kunnig advokat, som dessutom är uppskattad av såväl kollegor som klienter. Utnämningen är ett tydligt bevis på styrkan i vår bank- och finansgrupp och betydelsen av den nordiska marknaden för Linklaters. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med Dennis och gratulerar honom helhjärtat till utnämningen.

  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: