Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Vad säger du om bröstficka på skjorta?

Fredrik av Klercker svarar på läsarnas frågor.

fredrikafklercker_180.jpg
Fredrik af Klercker svarar på läsarnas frågor om stil och mode varje vecka på Realtid.se.
Foto: Fredrik Wannerstedt
Vilka butiker/restauranger får man inte missa om man är på snabbvisit i London? Liknande tips till New York mottages gärna också! Mvh, Nils

Fredrik af KIercker: I London finns hundratals olika platser jag skulle vilja rekommendera, tyvärr så får vi bara plats med några få här:

Du måste köpa en smokingskjorta på BUDD, världens bästa affär för högtidsskjortor ligger i Picadilly Arcade.

Vad det gäller restauranger så föreslår jag att du går till Bentleys Oyster Bar & Grill på Swallow Street för lite ostron innan lunchen som med fördel intas på Cecconis på Burlington Garden (be gärna om parmesan till skaldjurspastan för att retas lite).

Middag och fest hittar du under samma tak på Annabel's som är en medlemsklubb, så där kan det behövas lite förberedelser! Om du vill äta middag någon annanstans innan du går till Annabel's så föreslår jag Marks på Charles Street som har en fantastisk atmosfär!

Om du har möjlighet så rekommenderas också att vid tillfälle ta en promenad i trädgården på Travellers Club.

New York får vi ta en annan gång.

Vad säger du om bröstficka på skjorta? Jag är helt allergisk mot detta (i alla fall till kostym). Jag sprättar bort bort de fåtaliga som jag får... Mvh, Roger Törnkulle

Fredrik af Klercker: Jag håller generellt med dig helt och hållet. Bröstficka ser inte bra ut men istället för att sprätta bort dem föreslår jag att du köper skjortor utan bröstficka. Till kostym eller kavaj ser det riktigt tråkigt ut. Undantaget är självklart JB skjortan från af klercker med sin karateriskiska smala bröstficka.

Har du en stilfråga till Fredrik af Klercker? Skicka din fråga med e-post till redaktionen@realtid.se. Ange ”Fråga Fredrik” i ämnesraden.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:


Annons:


Annons: