Finans & Försäkring

Annons:

Benson blir Neuraths parhäst

Tillbaka till journalistiken.

neurath_benson_170.jpg
Carolina Neurath är en av Peter Bensons nya kollegor.
Efter att i början av året ha lämnat Traction är Peter Benson klar för nytt uppdrag. Han återvänder ännu en gång till journalistiken.

Det är Svenska Dagbladet Näringsliv som har rekryterat honom som ny medarbetare i samband med att affärssajten E24.se läggs ner och Näringsliv storsatsar på egna nätupplagan under nya varumärket Nliv.

– Jag är jättenöjd och stolt över att vi har lyckats knyta till oss Peter Benson som är en av de mest respekterade börsexperterna i Sverige. Han har varit borta från journalistiken ett tag och jobbat med investeringar i olika bolag men nu är han tillbaka och det känns jättekul, säger Näringsliv-chefen Olle Zachrison till Dagens Media.

Förutom flera år på Dagens Industri har Peter Benson tidigare även drivit analystidningen Börsveckan. Han har även arbetat i finansbranschen, dels i förvaltningsbolaget Pyr Invest och nu senast på Traction.

På den nya sajten kommer även Näringslivs skribenter Andreas Cervenka och Carolina Neurath att medverka samt E24-krönikörerna Torbjörn Isacson och Per Lindvall, skriver Dagens Media.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: