Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Betalningskrav riktat mot Hugo Stenbeck

Malmö Redhawks är redo att ta till rättsliga åtgärder för att få pengar.

Hugo Stenbeck räddade Malmö Redhawks ur en pengakris och har hittills gått in med 60 miljoner kronor i klubben denna säsong. Men nu kräver klubben mer pengar och en strid om 18 miljoner kronor är i startgropen, enligt Sydsvenskan.

Under gårdagen hölls ett möte med Malmö redhawks där ledningen förklararde att man förväntar sig att Hugo Stenbeck står fast vid sitt treårs-avtal om att betala in 18 miljoner kronor per säsong.

Stenbecks advokater är dock tydliga med att han redan har uppfyllt sin del av avtalet då han har betalat in 61,8 miljoner kronor i år. Det har bland annat bestått i ersättning i samband emd spelarköp och löner.

Malmö Redhawks ordförande Tommy Qvarfort är dock övertygad om att pengarna snart rullar in trots att advokaterna hävdar att det inte finns några likvida medel. Tommy Qvarfort förklarar att klubben har skickat en betalningsuppmaning till Hugo Stenbeck där man kräver pengar på fredag. Om pengarna inte är inne då blir det en sista påminnelse på måndag.

– Han är skyldig oss 18 miljoner, det är alla juridiska överens om. Vi ska jaga honom till världens ände. Man kan inte tro att en man som är god för två miljarder är bankrutt, säger Malmös ordförande Tommy Qvarfort till Sydsvenskan.  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: