Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Juridik

Annons:

Juridik med kupongrabatt

85 procent rabatt på juridisk rådgivning.

På torsdagen kom ett erbjudande från Kinneviksdelägda Groupon där familjerådgivning erbjuds till ett rabatterat pris: ”Värde 2.000 kronor betala 299 kronor”.

Rabatten gäller i tre månader och man måste boka tid för att ta del av erbjudandet om en timmes familjejuridisk rådgivning hos Sthlm Justicia med kontor på Artillerigatan i centrala Stockholm.

Företaget riktar sig framförallt till par: ”Det sägs att fem av sex par inte har diskuterat vem som får vårdnaden om familjens sjutton katter vid en bodelning. Lös livets små och stora problem med dagens Groupon: 60 minuter familjejuridisk rådgivning hos Sthlm Justicia.”

Bolaget drivs av juristen Fernando Cisternas.

Hur kom ni på att ha en deal i Groupon?
– I grund och botten är det en fråga som bollats fram och tillbaka en lång tid. Vi marknadsför oss inte och har inte gjort det tidigare heller. Vi såg det som ett bra möjlighet att nå ut till personer som är medvetna men som inte tar det sista steget, säger Fernando Cisternas.

Vid lunchtid hade 19 personer nappat på rådgivningserbjudandet.

Hur många tror ni köper dealen?
– Jag vet inte. Vi har aldrig gjort det här förut och så länge vi når ut till några så är vi nöjda. Vi har vår kundbas på annat sätt annars. Detta är bara ett sätt att nå ut till fler.

Är ni jurister?
– Vi är sammanlagt tre medarbetare. Det är bara jag som är jurist, sedan har vi ytterligare en delägare och en anställd.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: