Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Finans & Försäkring

Annons:

Tysk fond öppnar kontor i Stockholm

Planerna är att växa i Norden. ”I takt med att vi investerar kommer vi att växa”, säger Henrik Österberg är kontorschef.

henrikosterberg_200.jpg
Henrik Österberg, ny kontorschef på Patrizia Immobilien AG i Stockholm.
– Det är en spännande utmaning att få vara med från början och bygga upp Patrizias verksamhet i Norden, säger Henrik Österberg till Fastighetssverige.

Än så länge är han ensam på Patrizia Immobilien AG:s kontoret som ligger på Mäster Samuelsgatan i Stockholm men planer finns att rekrytera fler under ett par års sikt.

Henrik Österberg kommer närmast från konsultföretaget Evidens.

Euro City Residential Fund I ska investera i fastigheter för närmare fyra miljarder kronor, främst i Sverige, Finland, Frankrike, Tjeckien, Holland och Tyskland.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
– De skandinaviska länderna är bland de allra mest attrakiva när det handlar om bostadsfastigheter. Eftersom internationella transaktioner kommer att öka på den europeiska marknaden för bostadsfastigheter vill vi öka vår lokala närvaro på dessa marknader, säger Wolfgang Egger, vd på Patrizia Immobilien AG.

Patrizia köpte via sin fond Euro City Residential Fund I 1.018 lägenheter med en sammanlagd yta om 94.000 kvadratmeter i Vårberg och Haninge-Jordbro i Stockholm 2008.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons:


Annons: