Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Teknik, Media & Telekom

Annons:

Charlie Sheen har fått sparken

Skådespelaren Charlie Sheen har fått sparken från tv-serien ”Två och en halv män” på grund av sina utfall mot producenterna.

sheen_170.jpg
Warner Bros uppger att de kände sig tvingade att sparka honom på grund av hans ”mycket farliga och självdestruktiva uppförande”, enligt ett elvasidigt brev från Warners advokater som säger att Sheen verkar mycket sjuk, rapporterar Reuters.

Men Sheen accepterar inte att få sparken från showen. Han planerar att stämma Warner Bros, eftersom han anser att bolaget inte har någon rättslig grund att ge honom sparken.

– Vi kommer att att stämma. Det handlar bara om när vi gör det. Det kan bli den här veckan, det kan bli längre fram. Vi har inte bråttom, men vi kommer att stämma, säger Sheens advokat Marty Singer till Hollywood Reporter.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
45-årige Sheen är den högst betalde tv-skådespelaren i USA och ”Två och en halv män” är den mest populära komediserien på CBS. Redan för tio dagar sedan ställde Warner Bros in produktionen av den pågående säsongen av ”Två och en halv män”, detta efter att Sheen bland annat kallat producenten Chuck Lorre för en ”clown” i direktsänd radio.

Hör hans uttalanden i radioshowen ”The Alex Jones Channel”:

Sheen intervjuas av MSNNBC

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: