Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Realtid.se Börs

Annons:

ÅRSBOKSLUT, OCH:

Ledstiernan-bud
har löpt ut

Thubans förlängda bud på Ledstiernan löpte ut igår torsdag. Under dagen väntas status uppdateras.

Ledstiernans storägare Thubans bud på utestående aktier i Ledstiernan, ett bud Aktiespararna har rekommenderat att tacka nej till på grund av för låg budnivå i förhållande till substansvärdet på Ledstiernans innehav, har efter förlängning nu löpt ut även i sin förlängda form. Bakom Thuban står främst Skruf Snus-entreprenören Adam Gillberg, samt Thomas Bill och Martin Bjäringer.

När erbjudandets initiala acceptperiod hade löpt ut kontrollerade Thuban 73,72 procent av kapital och röster i Ledstiernan, enligt ett pressmeddelande från Thuban den 11 februari, i vilket en förlängning av budperioden till den 25 februari (igår torsdag) aviserades.

När Realtid.se:s börsredaktion kontaktar Gillberg under fredagmorgonen meddelar han att hur det gått kommer att kommuniceras under dagen.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:
Ledstiernan kommunicerade sitt årsbokslut för 2009 under morgonen. Resultatet blev negativt, men bolaget bedömer förutsättningarna för sitt största innehav, som ambitionen är att fokusera verksamheten på efter ett eventuellt utköp, som fortsatt goda.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

 
 

Annons:

 
 

Annons:


Annons: