Annons:

Gå till söksidan på Realtid.se Gå till söksidan på Eniro.se (öppnas i nytt fönster)

Annons:


Annons:

Annons:

DON´T MÜNCHEN THE WAR:

”Vi tillhör den ariska rasen, de blonda”

Inget nazi-sex. Det påstår de prostituerade som bistod motorsportbossen Max Mosley vid hans SM-utsvävningar. Men de kommenderade på tyska, skrek om arier och bar Luftwaffe-jacka.

MAXMOSLEYBIL200x134.jpg
Max Mosley går i depå.
Foto:Thibault Camus/AP
Fyra av de fem damerna som FIA-presidenten Max Mosley betalat för att utöva sado-masochistiskt sex ställde upp i rätten i går. De fyra anonymiserade damerna hade tilldelats namnen Kvinna A-D och var på plats för att försvara sin inblandning i de påstått nazitematiska spanking-lekarna.

Tidningen News of the World publicerade som bekant pikanta bilder och videosnuttar från motorsportbossens övningar hos glädjeflickorna. Max Mosley, 68 år och son till ökände brittiske fascistledaren Oswald Mosley, påstås ha ägnat sig åt lekar med koncentrationsläger som tema. Damerna betalades 500 pund var för besväret.

Just nu pågår en mycket uppmärksammad rättegång i ärendet. FIA, som är en förkortning av Federation Internationale de l'Automobile, är den tongivande organisationen inom motorsporten. Tisdag innebar dag två i rättssalen.

De prostituerades kommentarer i rätten inkluderar saker som att sexlekarna ska ha skänkt en av damerna ”världens bästa känsla” och en annan, fil kand-studerande, sa att lekarna gav henne en tillflykt från vardagspressen och studierna. En tredje berättade att hon fått två resor, med allt betalt, för att träffa FIA-bossen i Mexiko.

I rättssalen i går sa de fyra damerna att övningarna var av en ofarlig karaktär, att de lekte fängelse och det inte alls fanns någon anstrykning av nazism eller koncentrationsläger. En av damerna är av tysk härkomst och hade på sig en Luftwaffe-jacka, strumpebandshållare och stilettklackar under sexlekarna som ägde rum i Chelsea i London. Hon erkände att hon hade skrikit ut order på tyska till Max Mosley.

Mosley själv erkände att han faktiskt pratat tyska på ”festen” eller möjligen använt sig av en låtsastysk accent.

Artikeln fortsätter nedan 


Annons:


Kvinnan i Luftwaffejackan erkände dock senare att en av ”fångarna” under leken skrikit ”men vi tillhör den ariska rasen, de blonda”. Den kvinnan i sin tur berättade att hon och Mosley träffades två gånger i månaden för att idka SM-sex, och jämförde känslan av SM med den efter att ha sprungit ett maraton. Av Mosley har hon fått 35.000 pund för att hyra och inreda källarvåningen i Chelsea där allt ägde rum.

Nu stämmer Max Mosley tidningen News of the World för att ha smygfilmat de sexuella utsvävningarna. Tidningens redaktör Colin Myler försvarade i går publiceringen med att Mosleys post som FIA-chef gör honom till en officiell person med stort allmänintresse.

I dag ställer den femte kvinnan upp i rätten, för att vittna på News of the Worlds sida. Kvinna E, som hennes anonyma namn lyder i rätten, var den som smygfilmade det hela.

Max Mosley sitter kvar på sin post som FIA-president till och med oktober 2009.

Källor: Guardian, Daily Mail.
  • Skriv ut artikeln (öppnas i nytt fönster)Skriv ut artikeln
  • Tipsa om artikeln (öppnas i nytt fönster)Tipsa
  • Dela på Facebook (öppnas i nytt fönster)Dela på Facebook

Annons:


Annons:


Annons: